Canada post: ik stop ermee

Als je een beetje gebruik maakt van social media – en ik zit in je algoritme – dan heb je het meegekregen:

— MIJN BOEK IS GEPUBLICEERD —

Het creatieve proces is doorlopen, het is geschreven, het is hérschreven, het is gecontroleerd, het is gecorrigeerd, en het is uitgegeven. En ik zou willen zeggen dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar natuurlijk kon het niet zonder de hulp van dierbaren. Wie? Check mijn boek maar! Bestel hem hier:

BOEK BESTELLEN DOE JE HIER >>> http://bit.ly/boekjels <<< BOEK BESTELLEN

Een onwijs leuk kerst/vakantiecadeautje, presentje aan jezelf of een geweldige toevoeging aan je boekencollectie. Ook als je niet van fantasie houdt… gewoon kopen en weggeven aan iemand die van lezen en Harry Potter meets Divergent meets Twilight houdt. Dat is eigenlijk nog wel het leukste om te doen misschien; weggeven, voelt altijd goed.

Na 3 alinea’s met het aanprijzen van mijn boek, willen jullie vast weten wat hier nog meer gebeurd is afgelopen tijd.

Nou, ik heb dus vooral aan mijn boek gewerkt…

Dat was duidelijk.

Daarnaast heb ik met Zorro Branding een uitverkochte workshop gegeven. Zo spannend, maar zo ontzettend leuk. Het voelt goed om mensen te helpen hun business doelen te realiseren. Waarom ben ik toch altijd zenuwachtig voor dat soort dingen? Daarom heb ik bedacht dat ik ermee stop!

Stop met wat? Een hele hoop dingen die ervoor zorgen dat ik mij minder waard voel dan ik me hoor te voelen.

Ik stop ermee:

  • Om te lage prijzen te vragen. Als mensen niet inzien wat voor waarde ik breng nadat ik ze het heb voorgelegd, zijn ze gewoon niet bereid te investeren. Geen compromissen.
  • Onzeker te zijn over mijn video’s die ik online plaats.
  • Om dagenlang te twijfelen over een keuze. Gewoon doen.
  • Om dingen voor niets te doen waar ik mijn TALENTEN voor inzet. Dit heeft betrekking op alle gigs in de filmindustrie en op Zorro Branding (behalve mijn 30 minuten strategie call).
  • Om te denken dat ik alles zelf kan. Want niemand kan alles zelf. Uitreiken naar mede-ondernemers was het beste dat ik in het afgelopen jaar business-wise gedaan heb.
  • Om ieder uur social media te checken en al helemaal om mezelf te spiegelen aan mensen en een psychologische strijd te veroorzaken. Social media is voor het grootste deel toch maar een schijnafspiegeling van de werkelijkheid.

Dit klinkt bijna als voornemens voor 2019 toch? Misschien is het ook wel een beetje zo. Kun jij wat met deze punten? Of waar ga jij mee stoppen?

En zo komt 2018 bijna tot een einde. Ronald en ik zijn nog steeds happy in Toronto. Misschien vond hij het wat minder toen ik de afgelopen weken tot middennacht met mijn laptop op de bank zat te werken aan Jels – De Wichelroede, maar over het algemeen straalt hij wel.
Zeker tijdens de Christmas party van Deloitte op de supergave locatie ROM (Royal Ontario Museum). – tussen de dinosaurussen enzo –
Of wanneer we in Washington DC waren. Dat was even gaaf zeg. Die stad is zoveel leuker dan wij verwacht hadden. Cultuur, eten, natuur, het heeft het allemaal.
En toen ik hem vertelde over mijn auditie voor een rol en die rol meteen kreeg, en over de spierpijn die ik had na een 2 uur durende dansrepetitie voor een videoclip waar ik in zit.
En toen we Indisch aten bij zijn collega’s, en toen we met Hang en Lan aten, en eigenlijk altijd als we eten…
En toen we reuzenpretzels aten en pepernoten (zie je, weer eten) terwijl we Sinterklaas verwelkomde in Distillery District.
En toen ik terugkwam van 17 uur op de set van the Handmaid’s Tale, al hoewel hij toen iets minder blij keek.
We mogen dus niet klagen.

Green mall in kerstsferen
Mooi kiekje vanaf het supreme court
Supreme court
Als je ander vraagt een foto van je te maken... Ach
Ook het Witte Huis doet aan kerstversiering
Capitol
Library building
Jumpje voor Lincoln
Sinterklaasje kom maar binnen!
Drankjes en dino's
De blije guppen

Lieve lezers, hoe gaat het met jullie? Laat het me weten via één van de bekende wegen op het internet.

Voor nu heel fijne feestdagen, een goed uiteinde van het jaar en veel zegen voor 2019!

Ik ben even met vakantie. Peace out.

Liefs,

Jane

P.S. Wil je niets missen en op de hoogte blijven in 2019? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

P.P.S. Wil je mijn boek bestellen? Klik dan hier.

 

This Post Has One Comment

  1. Wat een fantastische tijd hebben jullie daar! Top dat je boek uit is en succes met je rol(len)
    Blijven genieten samen! Hier alles z’n gangetje en nu heerlijk 2,5 week vakantie. Hele fijn kerstdagen een mooie afsluiting van 2018 en alle goeds voor 2019. Ik begreep dat we je waarschijnlijk weer gaan zien tijdens een voorstelling van de Musicalclass. Dus tot ziens

Leave a Reply

Close Menu