Ik verhuis naar Canada en Zorro Branding gaat mee

Is ie niet prachtig? De skyline van Toronto.

Ik verhuis naar Canada en Zorro Branding gaat mee

Over een kleine 3 weken is het zover. Als ik dan naar buiten kijk zal ik toegelachen worden door architectonische hoogstandjes. Wolkenkrabbers en drukke straten. Niet dat Den Bosch geen drukke straten kent, maar Toronto en mijn nog huidige woonplaats kennen wel wat verschillen. Een spannende stap, ik en Ronald (mijn man) verhuizen voor een periode van 2 jaar naar Canada. En mijn eenmanszaak gaat mee.

Echt waar?

Zorro Branding

Zorro Branding wordt dus lekker internationaal. Op Instagram gebruikte ik Engels al als voertaal en op andere kanalen zal je het ook vaker terug gaan zien. Maar Zorro blijft voor Nederlandse opdrachtgevers werken, dus geen zorgen. Het is nog steeds mogelijk om een goede indruk achter te laten met een sterke merkstrategie in samenwerking met je favoriete Zorro: mij!

Marktplaats-queen
Maar goeiendag zeg, wat brengt zo’n verhuizing over de grote plas een hoop zaken met zich mee. Natuurlijk het geregel met verzekeringen en het opzeggen van sporten, maar ook het verkopen van je halve inboedel. Ik pleit er altijd voor om niet té gehecht te raken aan materialistische dingen, maar het snijdt door je heen als je autootje er met iemand anders vandoor gaat… Inmiddels voel ik me een halve winkeleigenaar die alle mogelijke marktplaatsen overstelpt met advertenties om alles kwijt te kunnen raken. Misschien toch een carrière switch overdenken? Of gewoon iets voor erbij…

Op de hoogte blijven?
Ondanks dat ik niet uitkijk naar deze komende 3 weken, en dan met name omdat ik van iedereen afscheid moet nemen, heb ik er wel zin in. Zin om me voor te bereiden op een nieuwe stap, een grote oversteek en het bouwen van een leven in een andere stad en andere cultuur (hoewel niet zo verschillend van Nederland lijkt me). Als jij wilt weten hoe het verdergaat met mij en Zorro Branding in Toronto, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Zorro Branding

Dan krijg je de updates in je mailbox en hoef je niet elke keer mijn website te checken. (Dat zou ik natuurlijk wel leuk vinden voor de bezoekersaantallen maar heeft weinig meerwaarde).

Om het lekker makkelijk te maken, kun je je hieronder aanmelden voor mijn post uit Canada.

Tot snel!

Met groetjes die een indruk achterlaten,
Jane

Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief: 

De nieuwsbrief wordt 1x per maand verstuurd. Je kunt je op ieder moment uitschrijven. 

Leave a Reply

Close Menu