Wil jij

mee op reis naar Togo?, een effectieve merk- en marketingstrategie?, je netwerk uitbreiden?, meer klanten aantrekken?, een unieke mastermind-ervaring?, een ijzersterk merk?

Programma TRANSFORM
Dit programma helpt jou om jouw business naar ‘the next level’ te tillen.

Naar meer klanten.

Meer zichtbaarheid.

Meer resultaten met marketing.

Een groter netwerk en mastermind groep.

Én een authentiek merk waar jouw ideale klant voor kiest.

En dat niet alleen, ook zul je samen met andere ondernemers een lokale impact maken tijdens een reis met local-experience door Togo! 

Beeld je eens in...

Je zit rond het kampvuur met de groep ondernemers waarmee je vandaag weer een hoop werk hebt verzet. Wat een inspiratie krijg je van elkaar. Je bent nu zo’n 3 dagen in Togo en je voelt je zo ontzettend productief en tegelijkertijd leer je zoveel. Niet alleen werk je aan je eigen bedrijf, ook help je lokale bedrijven in Togo om net zo succesvol te worden als jij.
En dan dit land… wauw! Wat is het gaaf. En mooi! Je had niet verwacht dat je zo’n lokale experience kon krijgen.  
Je kunt niet wachten tot de volgende dag, wanneer je meer hoort over de interessante methode die Jane gebruikt. Maar ook wil je graag naar huis om te vertellen wat je hebt meegemaakt én toe te passen wat je hebt geleerd. 

Voor wie is dit programma?

Jij bent al een aantal jaar ondernemer en het is tijd voor de volgende stap.
Je wilt groeien; een beter inkomen, en daarvoor zijn meer – of beter betalende – klanten voor nodig.
Je beseft zelf dat, om die volgende stap te bereiken, je hulp in moet schakelen.
Een coach bijvoorbeeld. Eentje die expert is in merkontwikkeling en marketing en die daar een effectieve methode voor heeft. Iemand die voor langere tijd met je meekijkt en je waar voor je geld geeft. Je hebt namelijk meegekregen dat branding en storytelling zaken zijn die je vooruit kunnen helpen.

Herken jij je hierin? Lees dan nog even verder, want dit programma is niet voor iedereen.

Ook vind jij “giving back” een belangrijk principe. Je houdt van reizen, bent avontuurlijk ingesteld en ziet veel waarde in het samenbrengen van ondernemers. Een mastermind groep in het buitenland ontmoeten, dat lijkt je wel wat.

Wat houdt het programma TRANSFORM in?

 • 1. intakegesprek
  Om voor iedereen de beste resultaten te behalen, zal er vooraf een intakegesprek om te bepalen of wij, en dit programma, een ideale match zijn. 
 •  
 • 2. 9-daagse reis naar Togo, Afrika
  In november vindt de kick-off van jouw 6 maanden coaching programma plaats. Dit doen we door af te reizen naar Togo. Deze 9-daagse reis wordt volledig voor je verzorgd, van vlucht tot overnachtingen tot coaching. Het specifieke dag tot dag programma krijg je toegestuurd als je bent aangemeld. 
  In het kort gaan we werken aan jouw merkidentiteit. Je krijgt van mij 4 masterclasses waardoor je aan het werk kan. Je reist op een verantwoorde manier door Togo waardoor je direct teruggeeft aan de economie en de echte en lokale cultuur ervaart. Daarbij help je andere ondernemers uit Togo om hun bedrijven succesvoller te maken.
 •  
  3. 6 maanden coaching
  Nadat je terug bent in Nederland of België, gaat de coaching verder. We werken 6 maanden lang samen aan jouw doelen. Je krijgt handvatten en tools om daar naartoe te werken via de 1 op 1 coachingsessies per Zoom (een alternatief programma voor Skype). Deze 1 op 1 sessies accelereren jouw proces.

 • 4. Mastermindgroep
 • In het programma Slack komen de meest inspirende ondernemers bij elkaar. Het is de plek bij uitstek om zaken te delen die op dat moment spelen en verschillende perspectieven te krijgen om jouw aanpak op te baseren.

Als je daar niet warm voor loopt… dan is dit pakket niet voor jou 😉

Date of travel

November

Price*

4999 euro bij een volledige betaling, of in 4 termijnen van 1000 euro per termijn met een aanbetaling van 1490 euro.
*Dit is de TOTALE prijs. Hierin zit zowel je reis naar Togo als de 6 maanden 1 op 1 coaching. Exclusief: visum en eventuele verzekeringen

Ready to make a change?

"Als je wilt investeren in jouw bedrijf en jezelf,
waarom dan niet tegelijkertijd investeren in
een unieke ervaring én het maken van een sociale impact?
Dat noem ik pas een win-win-win situatie!"

Wat is inbegrepen in de prijs?

6 maanden coaching door Jane
1 week “live” in Togo, de rest van de maanden via Zoom-calls. Deze calls zijn 1 op 1 en vinden ca. om de 3 weken plaats.

Volledig verzorgde reis
De reis naar Togo is inbegrepen. Daarbij hoort je vlucht, overgrote deel eten en water, overnachtingen, excursies, masterclasses, en vrijwilligerswerk.

Methodologie
Jane zal je coachen aan de hand van een methode. Deze methode met diverse modellen is volledig voor jou beschikbaar. Je ontvangt de modellen en het bijbehorende boek. 

Wat levert dit programma je op?

Na 6 maanden coaching en het toepassen van de modellen, heb jij:

– de juiste mindset wat betreft branding en marketing. Namelijk dat er niet één kant-en-klare strategie bestaat die succesvol is. Het is een kwestie van denken, doen, testen en aanpassen.

– een authentiek merk ontwikkeld en neergezet

– een effectief marketingplan uitgewerkt en toegepast

– zeeën van ideëen voor content op jouw online kanalen

– de ideale methode om jouw bedrijf te laten groeien. Voor altijd, want zo werkt deze methode.

– onwijs veel kennis van (persoonlijke) branding en marketing en weet je daarom wat klanten aan gaat trekken naar jouw bedrijf!

En daar bovenop komt nog eens:

– je hebt lokale ondernemers in Togo vooruit geholpen door het delen van jouw kennis

– je hebt je netwerk uitgebreid met gelijkgestemde ondernemers en boordevol inspiratie opgedaan van elkaar

– niet onbelangrijk: je bent een geweldige ervaring rijker! Een reis door “echt” Togo en knetterende energie tussen de gesprekken met jou en de andere deelnemers

Wie gaan we lokaal helpen? Het Youth Centre for Development and Peace (YCDP)

Het YCDP staat zelf nog redelijk in de kinderschoenen. Liké is de eigenaar van dit initiatief en hij heeft geuit dat hij wel wat hulp kan gebruiken met zijn positionering en de doorvoering daarvan in zijn website. 

Het YCDP focust op het opzetten en uitvoeren van sociale projecten voor duurzaamheid en groei. Liké wil er alles aan doen om zijn land, Togo, te laten bloeien. Er lopen nu een aantal projecten waar hij, naast zijn eigen positioning, de nodige hulp bij kan gebruiken. 

Wil je hem helpen?

p.s. Weet je het toch nog niet zeker? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, zo blijf je van alles op de hoogte en ontvang je handige tips.

Waarom is vrijwilligerswerk onderdeel van dit programma? 
1. Omdat het past bij de waarden van mijn bedrijf. Ik wil met mijn programma’s zoveel mogelijk verbetering brengen in wat ik doe. In alle mogelijk beschikbare vormen. 

2. Daarop in haakt de vele voordelen die het voor jouw verbetering geeft. Niet alleen leer en ondhoud jij beter wat je geleerd hebt als je je kennis overdraagt op iemand anders (die daar de vruchten van plukt), ook geeft het je het gevoel alsof je meer tijd hebt. Je ontwikkelt nieuwe skills, het is goed voor je gezondheid, je ondergaat een nieuwe ervaring, je verbetert je eigenwaarde, en je voelt meer liefde. Over corporate & personal development gesproken…
Vond je dit nog niet genoeg redenen?
 Read on.

Jouw merk coach Jane Trapman

Films, boeken & theater; die vormen van media (en kunst) hebben mij altijd aangegrepen. Geen wonder dat ik startte met de opleiding International Media & Entertainment Management. Met een diploma op zak – inclusief specialisatie in content – had ik behoefte aan meer kennis over corporate storytelling. Dat vond ik in de master imagineering; ontwerpen voor betekenis en beleving. Na de nodige jaren bij diverse non-profit organisaties, besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en mensen/merken te helpen door de inzet van mijn kennis en expertise op het gebied van branding en storytelling marketing. Mijn achtergrond in acteren (zowel op toneel als voor een camera) heeft mij veel tools gegeven in hoe je jezelf als persoon kunt presenteren. Dat komt goed van pas voor personal branding.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste hulp z’n eigen unieke verhaal kan vertellen en dankzij die authentieke inslag zijn business kan laten groeien. Het is actueel dat storytelling content veel krachtiger is dan ouderwetse marketing. Met veel plezier inspireer ik mensen om het beste uit hun merk – en hunzelf – te halen. De kunst van het vinden van de kern van jou en je bedrijf en dat over te brengen naar de juiste personen is voor mij geen kunst. Omdat ik naar je luister. En weet hoe je verhalen vertelt.

Zorro Branding is de naam van mijn bedrijf waarvoor ik werk vanuit het drukke en gezellig Toronto. 

Jane Trapman

Wat is dit programma NIET?

– Een business retreat 
Daar waar business retreats vaak focussen op relaxen en luxe, is de reis naar Togo echt gepind op een lokale en unieke ervaring. Af en toe slapen in een tentje is geen probleem voor de deelnemers. Uiteraard zal er wel zoveel mogelijk wifi zijn, zodat je tussendoor, naast de masterclasses, ook ander werk kunt verrichten. Zie het daarom als een “workaction”.

– Enkel een reis
Hoe leuk de reis naar Togo misschien ook klinkt, dit is een programma van 6 maanden. De reis naar Togo is daar een onderdeel van om je nog beter te laten groeien. Je meldt je dus niet alleen aan voor een reis, je meldt je ook aan voor een coaching programma van 6 maanden.

Twijfel je nog?
Wat als ik je vertel…
 …dat andere ondernemers graag uit hun vaste omgeving worden weggehaald.
‘Omdat je dan veel frisser kunt nadenken.’
…dat deze combinatie van coaching en mastermind reizen krachtig is en ik niet onder woorden kan brengen wat het je op gaat leveren.
…dat je een unieke ervaring gaat hebben.
…dat je een vaste partner hebt voor de komende 6 maanden om je bedrijf te laten groeien.
…dat ik geen betere investering in je bedrijf kan bedenken dan een investering voor jezelf én tegelijkertijd voor een ander.

Denk er maar eens overna.

Hoe voelt dat?

Copyright Zorrobranding 2018 // Design by Ludante