Partake in

change, a better future, developing an impactful brand, an international network, a transformative experience, helping a charity

Ben jij er klaar voor om jouw business naar ‘the next level’ te tillen?

En dan wel op zo’n manier dat je begeleiding van professionals krijgt én en lokale impact maakt door een goed doel te helpen in een ander land
Dan ga jij het TRANSFORM programma zeker geweldig en waardevol vinden!

Uiteindelijk willen we het allemaal: meer inkomen.

Je hebt een business neergezet en bent blij met je diensten. Maar op de één of andere manier is het toch lastig om klanten, of de JUISTE klanten, te vinden. Je werkt je een slag in de rondte en doet je best, maar levert het ook daadwerkelijk op wat jij wilt? Voor mij als ondernemer is dit heel herkenbaar geweest. Ik worstelde met vragen als:

 • Hoe vind ik (de juiste) klanten?
 • Hoe kan mijn bedrijf meer geld opleveren?
 • Ik ben mijn enige personeel, dus hoe kan ik een sterk merk neerzetten en daarmee ook mijzelf positioneren?
 • Hoe maak ik een impact?
 • Hoe maak ik content waarvan mensen denken ‘Wow, die weet echt waar ze het over heeft?’
 • Hoe wek ik meer vertrouwen bij mijn klant?

En de enige oplossing die voor mij echt werkte, was het inschakelen van hulp waarmee ik de juiste merk- en communicatiestrategie kon opzetten. Precies wat ik jou nu ook aanbied. En een stel andere ondernemers. Met elkaar starten we met brand mappen in een ander land, waarna we in Nederland via Skype verder gaan. We pluizen je merk helemaal uit en tikken onderwerpen af als: jouw motivatie, jouw waarde, jouw doelgroep, jouw aanbod en marketing.

In mijn aanpak houd ik rekening met een goede hart-ratio verdeling. Want soms kan het op papier nog zo perfect zijn, als het gevoel niet goed is zijn we er nog niet.

Dit programma is 3 maanden lang. En naast het vaststellen en het maken van een merk- en marketingstrategie, deels in het buitenland, gaan we natuurlijk ook bekijken of het werkt. Zo niet, dan stellen we het bij. Dat doen we in de 4 Zoomsessies en ongelimiteerde mailtjes daarna.
Aan het eind van die 3 maanden weet jij:

 • Hoe jij jezelf en je merk neer kunt zetten op een bij jou en je doelgroep passende manier die terecht vertrouwen wekt
 • Hoe jij klanten vindt en aan kan spreken
 • Hoe je meer kunt verdienen
 • Heb jij structuur en een plan om jouw vernieuwde merk- en marketingstrategie in te zetten

Details

Dit totaalpakket bestaat uit het volgende:

 • – Een intakegesprek. Aan de hand van een formulier bekijk ik waar je staat met je business en hoe jij je kunt voorbereiden op de reis. Ook bepalen we of dit programma, en wij, een match zijn.
 •  
 • – Kick off in Ghana en Togo. Een 9-daagse reis door Ghana en Togo. We werken hier aan jouw merk, aan die van de groepsgenoten (max 10 personen, we moeten wel aandacht voor elkaar hebben), maar ook aan het merk van YCDP – een goed initiatief in Togo dat een locale impact wil maken. Natuurlijk is er ook vrije tijd en programmering om het land, de cultuur en natuur te verkennen.
 •  
 • – De overige 3 maanden staat in het teken van het verwerken van deze bijzonder waardevolle en inspirerende reis. We maken een goede merk- en marketingstrategie en gaan dat implementeren. 

Kortom een pakket dat jou niet alleen brand coaching biedt, maar ook een aanpak en uitvoeringsplan, uitbreiding van je netwerk met geweldige ondernemers, een geweldige reis én de mogelijkheid om een lokale impact te maken. 

Als je daar niet warm voor loopt… dan is dit pakket niet voor jou 😉

Date of travel

TBD

Price*

3495 euro
*Inbegrepen is 3 maanden coaching én verblijf, eten en accomodatie in Ghana en Togo. NIET inbegrepen is je vliegticket, visum en eventuele verzekeringen (visa for Ghana and Togo 115,50 euro)

Ready to make a change?

Als je wilt investeren in jouw bedrijf en jezelf, waarom dan niet investeren in een unieke ervaring én het maken van een sociale impact.
Tegelijkertijd!

Charity: Youth Centre for Development and Peace (YCDP)

The YCDP runs and assists sustainable development social projects which include children or young people in order to impact positively people and communities around them. They need our help with developing their brand and with running and developing a local coffee shop with community goals nearby.

Wil je hen helpen?

p.s. Weet je het toch nog niet zeker? Schrijf je dan in voor een reminder. Ik herinner je aan dit pakket. 

Waarom is vrijwilligerswerk onderdeel van dit programma? 
Omdat het zo veel voordelen voor je heeft. Het geeft het gevoel alsof je meer tijd hebt, je ontwikkelt nieuwe skills, het is goed voor je gezondheid, je ondergaat een nieuwe ervaring, je verbetert je eigenwaarde, en je voelt meer liefde. Wat je allemaal kan helpen met het ontwikkelen van je eigen bedrijf. Vond je dit nog niet genoeg redenen? Read on.

Jouw branding coach Jane Trapman

Films, boeken & theater; die vormen van media (en kunst) hebben mij altijd aangegrepen. Geen wonder dat ik startte met de opleiding International Media & Entertainment Management. Met een diploma op zak – inclusief specialisatie in content – had ik behoefte aan meer kennis over corporate storytelling. Dat vond ik in de master imagineering; ontwerpen voor betekenis en beleving. Na de nodige jaren bij diverse non-profit organisaties, besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en mensen/merken te helpen door de inzet van mijn kennis en expertise op het gebied van branding en content marketing. Mijn achtergrond in acteren (zowel op toneel als voor een camera) heeft mij veel tools gegeven in hoe je jezelf als persoon kunt presenteren. Dat komt goed van pas voor personal branding.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste hulp z’n eigen unieke verhaal kan vertellen en business laten groeien. Het is actueel dat storytelling content veel krachtiger is dan ouderwetse marketing. Met veel plezier inspireer ik mensen om het beste uit hun merk – en hunzelf – te halen. De kunst van het vinden van de kern van jou en je bedrijf en dat over te brengen naar de juiste personen is voor mij geen kunst. Dat ging me altijd gemakkelijk af. Omdat ik naar je luister. En weet hoe je verhalen vertelt.

Jane Trapman

Twijfel je nog?
Wat als ik je vertel dat andere ondernemers graag uit hun vaste omgeving worden weggehaald. ‘Omdat je dan veel frisser kunt nadenken.’
De doel de boel laten lijkt eng, maar alles loopt gewoon door. 9 dagen weg zijn zorgt er echt niet voor dat jouw bedrijf instort. Waar een wil is, is een weg.
En dan heb ik het nog niet gehad over de kracht van het samenzijn en bespreken van businessonderwerpen met gelijkgestemden. Denk er maar eens overna.

Hoe voelt dat?

Copyright Zorrobranding 2018 // Design by Ludante