De persoon achter Zorro Branding

Van kinds af aan ben ik geboeid door schrijven en verhalen. De grootste fantasieën speelden zich af in mijn hoofd – of poppenhuis – waarvan ik er later een aantal op papier zette.

De feitjes
Films, boeken & theater; die vormen van media (en kunst) hebben mij altijd aangegrepen. Geen wonder dat ik startte met de opleiding International Media & Entertainment Management. Met een diploma op zak – inclusief specialisatie in content – had ik behoefte aan meer kennis over corporate storytelling. Dat vond ik in de master Imagineering; ontwerpen voor betekenis en beleving. Na de nodige jaren bij diverse non-profit organisaties (Kunstencentrum Waalwijk, Evangelische Omroep, Bibliotheek Eindhoven), besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en mensen/merken te helpen door de inzet van mijn kennis en expertise op het gebied van personal growth en personal branding en storytelling.

Mijn visie
Ik geloof dat iedereen een prachtig verhaal kan vertellen. Dat storytelling veel krachtiger is dan ouderwetse marketing. En dat ik mensen kan inspireren om het beste uit hun merk – en hunzelf – te halen. Je hebt er alleen wel de juiste tools, kennis en mindset voor nodig. Ik ben er absoluut van overtuigd, maar dan moet je niet mee willen hobbelen met de rest. Ik focus op dingen anders doen. Ik houd bijvoorbeeld niet van marketing, ironisch toch? Want marketing is vaak gebaseerd op trends. Op niet-authentieke boodschappen, alleen maar om te scoren. Verschrikkelijk. “Je MOET een social media-strategie hebben.” Nou dat zou ik nooit roepen. Zoek je dat wel? Dan ben ik niet de juiste persoon om je te helpen. Ik ben iemand die een manier zoekt die bij jou en jouw publiek past om jouw pure boodschap naar buiten te brengen. En niet onbelangrijk: dat alles vanuit mijn Christelijke mindset. Jij hebt een prachtig pakket met talenten en gaven gekregen om God te verheerlijken en je medemens te dienen. Laten we er iets mee doen ;)!

Wat doe ik nog meer?
Naast Zorro Branding heb ik nog vele dromen waar ik aan werk. Zoals het schrijven van een vervolg op mijn eerste fictieboek Jels, de Wichelroede. En het werken aan mooie films. Mezelf (ook met mijn bedrijf) inzetten voor een wereld waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft, lijkt me wel wat. Net zoals de echte Zorro. 

Alleen heet ik dan Jane 😉

Wie kent hem niet?

Zorro, de man die gemaskerd zijn mensen helpt door onrecht en corruptie te bestrijden. Als hij zijn “Z” achterlaat, weet iedereen wie een bezoek heeft gebracht. En belangrijker nog; 
iedereen weet waar hij voor staat.

Zorro Branding helpt om van jouw merk een verhaal te maken dat herinnerd wordt. Jouw signatuur, net als die van 
Zorro.

Sluit Menu