De persoon achter Zorro Branding

Van kinds af aan ben ik geboeid door schrijven en verhalen. De grootste fantasieën speelden zich af in mijn hoofd – of poppenhuis – waarvan ik er later een aantal op papier zette.

Films, boeken & theater; die vormen van media (en kunst) hebben mij altijd aangegrepen. Geen wonder dat ik startte met de opleiding International Media & Entertainment Management. Met een diploma op zak – inclusief specialisatie in content – had ik behoefte aan meer kennis over corporate storytelling. Dat vond ik in de master imagineering; ontwerpen voor betekenis en beleving. Na de nodige jaren bij diverse non-profit organisaties, besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en mensen/merken te helpen door de inzet van mijn kennis en expertise op het gebied van branding en content marketing.

Ik geloof dat er veel mensen en bedrijven zijn die met de juiste hulp een prachtig verhaal kunnen vertellen. Dat storytelling content veel krachtiger is dan ouderwetse marketing. En dat ik mensen kan inspireren om het beste uit hun merk – en hunzelf – te halen. 

Naast Zorro Branding heb ik nog vele dromen waar ik aan werk. Zoals het schrijven van een boek en mezelf (ook met mijn bedrijf) inzetten voor een wereld waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Net zoals de echte Zorro. 

Alleen heet ik dan Jane 😉

Wie kent hem niet?

Zorro, de man die gemaskerd zijn mensen helpt door onrecht en corruptie te bestrijden. Als hij zijn “Z” achterlaat, weet iedereen wie een bezoek heeft gebracht. En belangrijker nog; 
iedereen weet waar hij voor staat.

Zorro Branding helpt om van jouw merk een verhaal te maken dat herinnerd wordt. Jouw signatuur, net als die van 
Zorro.

Wat doet Zorro Branding dan?

Jou helpen om jouw fantastische brand story vorm te geven. We willen net als Zorro deze wereld een stukje mooier maken, toch? 
En dat doe jij, of jouw organisatie. Maar je bent toch niet helemaal tevreden over je marketing… Past je website wel goed genoeg bij je missie? Je content? Je campagnes?
Als je antwoord daarop ‘nee’ is, is Zorro je nieuwe vriend.

Het is mijn specialisme om jouw verhaal op een manier te delen die raakt. In goed overleg gaan we samen “brand mappen”. We vinden de basisbenodigdheden voor jouw sterke merkidentiteit, de WHY van jouw business, en bepalen jouw UBR’s en jouw unieke waarde.

Toe aan nieuwe teksten?
Of op zoek naar video content?
Geef maar door!

Het mooie van dit alles is: Zorro Branding doet dit vanuit haar DNA (en ervaring) waardoor we samen strijden voor je missie. 

Sluit Menu