De persoon achter Zorro Branding

Van kinds af aan ben ik geboeid door schrijven en verhalen. De grootste fantasieën speelden zich af in mijn hoofd – of poppenhuis – waarvan ik er later een aantal op papier zette.

Films, boeken & theater; die vormen van media (en kunst) hebben mij altijd aangegrepen. Geen wonder dat ik startte met de opleiding International Media & Entertainment Management. Met een diploma op zak – inclusief specialisatie in content – had ik behoefte aan meer kennis over corporate storytelling. Dat vond ik in de master imagineering; ontwerpen voor betekenis en beleving. Na de nodige jaren bij diverse non-profit organisaties, besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en mensen/merken te helpen door de inzet van mijn kennis en expertise op het gebied van branding en corporate storytelling.

Ik geloof dat er veel mensen en bedrijven zijn die met de juiste hulp een prachtig verhaal kunnen vertellen. Dat storytelling veel krachtiger is dan ouderwetse marketing. En dat ik mensen kan inspireren om het beste uit hun merk – en hunzelf – te halen. Je hebt er alleen wel de juiste tools, kennis en mindset voor nodig. Ik ben er absoluut van overtuigd dat ieder bedrijf kan verbeteren maar dan moet je niet mee willen hobbelen met de rest. Ik focus op dingen anders doen, op een manier die bij jouw bedrijf en publiek past. Niet gebaseerd op trends. Het is per bedrijf verschillend wat werkt, daarom zal ik bijvoorbeeld nooit roepen dat je een social mediastrategie MOET hebben.

Naast Zorro Branding heb ik nog vele dromen waar ik aan werk. Zoals het schrijven van een vervolg op mijn eerste fictieboek Jels, de Wichelroede. En mezelf (ook met mijn bedrijf) inzetten voor een wereld waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Net zoals de echte Zorro. 

Alleen heet ik dan Jane 😉

Wie kent hem niet?

Zorro, de man die gemaskerd zijn mensen helpt door onrecht en corruptie te bestrijden. Als hij zijn “Z” achterlaat, weet iedereen wie een bezoek heeft gebracht. En belangrijker nog; 
iedereen weet waar hij voor staat.

Zorro Branding helpt om van jouw merk een verhaal te maken dat herinnerd wordt. Jouw signatuur, net als die van 
Zorro.

Sluit Menu